Referenties

Wat zeggen de klanten …..

Ik kan iedereen zonder meer aanraden Richard, van De Nijs Art, te consulteren over het bouwen van een website. Richard deed veel meer, hij stimuleerde, leidde mijn onbekendheid met het fenomeen website in goede banen.

Het resultaat is verbazend: al heel snel blijken mij onbekende mensen me te vinden als ze op zoek gaan naar een pianoleraar. Richard biedt bovendien op een zeer plezierige wijze de nazorg, die al in het contract opgenomen is.

Sjef Doeve, Heemstede
www.sjefspianoles.nl

 Het opzetten van de website voor de KBO afdeling Haarlemmermeer is naar volle tevredenheid verlopen. Richard kon goed inschatten wat de bedoeling was en dacht ook mee, zocht verder als hij het even niet wist en kwam met een oplossing of een alternatief. Daarnaast was hij op gezette tijden ook kritisch wat betreft onze wensen en plannen met de website.

De samenwerking verliep goed. Hij hield zich aan de afspraken en stond ook open voor vragen en opmerkingen gedurende het gehele traject. Hij was hiervoor ook bereikbaar buiten de afspraakmomenten om.

De training over het beheren van de website verliep buitengewoon prettig. Met zijn geduldige uitleg was het goed te volgen. Er is door Richard belangeloos nog een extra trainingsmoment ingelast toen bleek dat bepaalde lesonderdelen wegens tijdgebrek niet behandeld konden worden.

De reacties van bezoekers van de website zijn positief: het is een mooie site geworden!

Logo KBO HaarlemmermeerMartin van Beek
Commissie PR&C / Webmaster
www.kbo-haarlemmermeer.nlHet werken met Richard de Nijs voor het bouwen van onze website heb ik als secretaris en webmaster van de Seniorenraad Haarlemmermeer als zeer positief ervaren. Hij straalt rust en kalmte uit en niets is hem te veel om nieuwe ideeën tot leven te brengen. Ook de cursus WordPress werd door hem op een rustige en begrijpelijke manier uitgelegd. De hulp die hij (nog steeds) verleent als je eens iets niet (meer) weet, is van grote waarde. Het aantal zeer nuttige tips van Richard tijdens het proces van het creëren van onze website heeft geleid tot een website waarover de Stichting Seniorenraad Haarlemmermeer uitermate tevreden is.

Logo Seniorenraad HaarlemmermeerWim Dijksterhuis, Hoofddorp
seniorenraad.netRichard heeft voor mij mijn website gemaakt. Ik hoefde daar niet lang over na te denken, want ik heb zelf de kennis niet. Ik zie een verzorgde website als je visitekaartje en daar wilde ik wel in investeren. Zonder zijn hulp en deskundigheid had mijn website er niet zo mooi en professioneel uitgezien.
Gedurende het proces van het creëren van de website, teksten schrijven en plaatjes zoeken had Richard regelmatig goede en nuttige tips. Wat ik fijn vind is dat ik zelf baas ben over de website en als het mis dreigt te gaan, is Richard gelijk weer paraat om de boel recht te trekken.
Ik kan Richard van harte aanbevelen; hij is integer, professioneel, betrouwbaar en komt na wat hij met je afspreekt.

Logo GaiaEllen van den Berg, ‘s-Gravenhage
www.gaiavoedinghealing.nlIk ben heel erg tevreden over de website die Richard voor mij gemaakt heeft. Het is precies zoals ik voor ogen had. Je kan aangeven hoe de website eruit zou komen te zien en/of hij geeft je voorbeelden om je te inspireren wat bij jou zou kunnen passen. Prijs-kwaliteit verhouding is top en het mooie is dat ik de website zelf kan onderhouden met teksten, fotos enz.
Echt een aanrader !

Logo Hak Lebold - ChannelerHak Lebold, Hoofddorp
medium.haklebold.com