Werkwijze

Eerste contact

Wanneer u contact opneemt met De Nijs Art maken wij eerst een afspraak voor een (kosteloos) intake gesprek. In dit gesprek leggen wij onze werkwijze uit, inventariseren wij uw ideeën en wensen voor de nieuwe website en geven wij advies over de elementen die nodig zijn om uw online doelstellingen te behalen.

Werkwijze webontwerpWe belichten elke opdracht van meerdere kanten en kijken samen met u naar:

  • het ontwerp; webdesign
  • de technieken en applicaties die in het ontwerp nodig zijn; functionaliteiten
  • de manier waarop u uw website kunt bijhouden; CMS
  • internet marketing door bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie; SEO
  • manieren om bezoekers actie te laten ondernemen zoals een goed ingerichte webshop of aanmelden voor uw nieuwsbrief; webwinkel

Zo komen we tot een totaaloplossing voor uw specifieke internetvraagstuk.

Door Open Source systemen te gebruiken, zijn wij in staat hoogstaande functionaliteiten aan uw website toe te voegen tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Offerte

Geen enkele website is gelijk en daarom is het niet mogelijk om een standaard prijs te hanteren. Er wordt een offerte gemaakt op basis van de besproken uitgangspunten.

Zodra de offerte wordt geaccepteerd gaan wij verder aan het werk. Wij maken gebruik van een prototype zodat u gedurende de gehele ontwikkeling mee kunt kijken of het naar wens verloopt. U bent als opdrachtgever zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van teksten en illustraties (plaatjes / logo).

Ontwikkeling

U wordt betrokken bij de concept fase en krijgt inzicht in de ontwikkeling. Indien u gedurende de uitvoering verzoekt een functionaliteit toe te voegen of te wijzigen dan zullen wij deze wijzigingen waar mogelijk doorvoeren. Mochten deze wijzigingen teveel afwijken van de geoffreerde functionaliteiten dan zullen de aan te brengen wijzigingen worden aangemerkt als meerwerk.

Alle websites worden opgeleverd met een maatwerk CMS (WordPress). Daardoor kunt u heel eenvoudig zelf de inhoud van uw website actualiseren.

Oplevering

Volgens onze speciale werkwijze krijgt de opdrachtgever / webmaster een korte training waarin geleerd wordt hoe de inhoud van de website is bij te houden. U leert o.a. hoe blog/nieuwsberichten en pagina’s toe te voegen en hoe u met teksten en illustraties om moet gaan.

Check-list oplevering testenVoor de definitieve oplevering wordt de website getest, zowel door De Nijs Art als door de opdrachtgever. Als de testresultaten positief zijn wordt de website opgeleverd. Dit gebeurt door het live zetten van de site.

Maak direct een afspraak